2015. február 10. 19:28 - kettöspont

Egy volt barátság margójára

Ennyien még nem rohantak kiállni egy geci mellett. És ezzel együtt nagyot belerúgnak az elmúlt 25 évben szépen, zsírosan etető kézbe. Na ezt magyarázzák lelkiismereti okkal az újságírók és a politikusok... A Bayer is milyen csöndben maradt, amint visszaüzent Simicska, hogy jobban tenné, ha előbb megadná tartozását, mielőtt csahol...

Hosszú lesz az epizód-lista, ami majd apránként bemutatja, hogy Simicska egyedül, barátja tudta és segítsége nélkül lopott 25 éven keresztül, miközben a Fidesz magától és tagdíjakból tartotta fönn magát.

Szerintem nem ez a legfontosabb.

Az a nagyobb baj, hogy a keblen melengetett kígyók csapata kegyetlenül beverte az első éket a veteránok közé, vagyis behülyítette Orbánt a "fiatal szakértő" csapat, hogy nem kell már a Simicska. És ezt szerintem Orbán beszopta mert néhány kör után neki sem osztanak majd lapot, vagyis ezzel a szakítással saját magát is veszélyezteti. Mert volt egy erős barátja, de most melyik rózsaszín ingű nyúlgerinc fogja megvédeni?! Vagy csak évekig eltartani az egész pártot, ha ellenzékbe kerül?

Ez sajnos telitalálat azoknak, akiknek minden mindegy, "csak minél többet-minél gyorsabban hazavinni" iskolához tartoznak. És elkezdett süllyedni. Hullik a férgese, nem az a baj, hanem az a tragédia, hogy sokat rántanak magukkal az országból. Sokat; pénzt, embert, hitet, munkát, álmot, mindent. És sokat.

Ezt, - hogy ez mekkora kár, - meg lehet, hogy csak a veteránok értik, hiszen ők annak idején nem csak a pénzért kezdték...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettospont.blog.hu/api/trackback/id/tr797158869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása