2015. január 05. 08:34 - kettöspont

Blokádosoknak:

Összefog megint a nagy család és megyei útdíj jeligére pártvezetők unokáinak összedobunk 1-1 Rolexet, ami, - lássuk be, - eléggé ízléstelen. Ennyi pénzért egyedi, magyar készítésű órát is lehet venni.

Furcsa, hogy az ennél jobban előkészített és szerintem kevésbé húsba vágó kérdések kapcsán beindították a Nemzeti Konzultáció nevű fideszes önkielégítő gépezetet. Dajcstomi pont most kezd egy nagyon komolyat konzultálni.

Az útdíj sürgősebb volt, még párton belül is a tisztességesebbjénél, értelmesebbjénél minimum meglepetést okozott. Mert, lehet, hogy kevesebb lesz a bevétel, de szavazatszám biztos, a "helybe ment a lófaszért" tipikus esete. Ráadásul összeomlott honlappal és egy hibákkal teli térképpel nyitott újévkor a rendszer. Mert meg lehet csinálni ezt is, hiszen ez "egy következmények nélküli ország". Illetve a következmény méltó a sunyin ünnepek alatt bevezetett patkánysághoz: egy gyorsreagálású bejgli-túladagolásból frissen magához tért "aktivista" március elsejére (!) hirdet országos blokádot. Ekkora bráner inkább Kovihoz menjen próbajátékra. Mit gondolhatott Blokád Zoli, amikor felébredt a mákos delíriumból? Hogy kitart a január másodiki ezer ember a márciusig? Vagy, hogy P. Sándor, vagy a NAV addig nem győzi meg arról, hogy ez buta ötlet?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettospont.blog.hu/api/trackback/id/tr187042939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása